Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: Ground Control - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  28 september, 2014

  Hotspot: Ground Control

  Hotspot: Ground Control

  Op de begane grond van de Cité de la Mode et du Design gaan de studenten van de bovengelegen academie graag hun drankje doen.

  Ground Control is ook overdag al open, maar om heel eerlijk te zijn is er dan niet zo veel aan – behalve als je aan je eigen gezelschap genoeg hebt natuurlijk. ’s Avonds en in het weekend daarentegen is het een leuke plek om een drankje te doen; veel creatievelingen om je heen, liggend in de badkuip een film kijken die geprojecteerd wordt op de muur, even flipperen met de flipperkast, kunst bekijken in de galerie, boek ruilen en in een heerlijke luie stoel lezen, maar ook natuurlijk mensen kijken! Ah, en er is een tattoo artist – mocht je Parijs écht onvergetelijk willen maken.

  Waar vind je het?
  Ground Control – 34, Quai d’Austerlitz. 75013 Parijs

  Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control Hotspot: Ground Control

  Beelden door Stefanie Stappers

  Stefanie schreef over meer hotspots in Parijs:

  StefanieStefanie (25) heeft een zwak voor dingen die het dagelijks leven mooier maken: alledaagse dingen zouden juíst bijzonder moeten zijn. Ze omringt zich dan ook graag met bijzondere spullen – van zelf gemaakte tot vintage interieurpareltjes. Na haar studie kunstgeschiedenis is ze naar Parijs verhuisd om zich onder te kunnen dompelen in de musea, boutiques, interieurwinkeltjes, fijne hotspots en koffietentjes. Ze zal haar Parijse must-see plekken vanuit daar met Interieurjunkie gaan delen. Voor meer inspiratie van Stefanie kun je haar volgen op Pinterest.

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu