Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Groeten uit Curacao - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  30 september, 2013

  Groeten uit Curacao


  En wat is het een zonnig weekje!

  Voor je werk de wereld rondvliegen is het allermooiste wat er is. Deze week zit ik dan ook op Curacao om verslag te doen van al het moois wat het Caribisch eiland te bieden heeft. Een bezoekje aan Willemstad (love de gekleurde huizen!) en Klein Curacao (helse boottocht, prachtig eiland) kan ik al afstrepen van mijn lijstje. Vandaag staat een bezoekje aan het Santa Barbara Resort op de planning waar een massage niet mag ontbreken. Erna schuif ik aan voor een cocktailworkshop. Later deze week strijk ik neer in het spierwitte zand van Grote Knip, ga ik dineren bij Papagayo in Jan Thiel, ga ik op zoek naar flamingo’s, breng meteen een bezoekje aan de dolfijnen en ga ik voor het eerst in m’n leven flyboarden…
  Houd de site in de gaten voor meer updates uit Curacao. Meegenieten met mijn trip? Volg me dan op Instagram.
   
   
   
   
   
   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu