Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Groen shoppen @ Wildernis in Amsterdam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  29 november, 2016

  Groen shoppen @ Wildernis in Amsterdam

  Wie op zoek is naar bijzondere planten voor in huis is bij Wildernis aan het juiste adres, en goed nieuws voor de mensen die niet goed met planten zijn. Ook jij verlaat deze winkel met een plantje dat goed bij jou past, dus zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen wanneer je in Amsterdam bent.


  Interior Junkie Elisah schreef al eerder over Wildernis maar voor deze post ging ik zelf langs om wat kiekjes te maken van deze fijne shop vol met groen!

  De groene stad

  Wildernis is opgericht door Mila en Emma met als missie om de stad groener te maken. Daarom richtte zij Wildernis op, een winkel die alles heeft op het gebied van stadstuinieren. Er worden niet alleen gave planten verkocht maar ook gereedschap, groene boeken en hele gave bloempotten behoren tot het assortiment. Wil je zelf aan de gang met planten? Dat kan! Regelmatig worden er verschillende workshops gehouden waar jij je groene vingers uit de mouwen kunt steken.

  Nog nooit een plant in leven weten te houden? Vraag een van de meiden om hulp. Door de vragen die ze aan jou stellen weten ze perfect welke plantjes goed bij jou passen. Heb je eenmaal een keus gemaakt dan krijg je uitgebreid advies over de verzorging van je nieuwe groene vriend!

  Waar vind je het?

  Wildernis vind je op de Bilderdijkstraat 165F in Amsterdam. Shop ze!

  dsc_1694 dsc_1697 dsc_1705 dsc_1699 dsc_1702 dsc_1707 dsc_1711 dsc_1713 dsc_1720 dsc_1719

  Beeld via Wendy

  wendy

  Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu