Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De week van Interiorator - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  1 juli, 2013

  De week van Interiorator


  Met o.a een kijkje in het celebrityhuis van Beastie Boy Mike D, een champagnebezoek bij  Timothy Oulton en een bezoekje aan de flagshipstore van Piet Boon en Karin Meyn.

  1. Beastie Boy Mike D oftewel Michael Diamond woont samen met zijn vrouw en twee kids verrassend mooi in Brooklyn, New York (zie bovenste foto). Het interieur is een mix van houten elementen, design, kunst en kleurrijk behang. Let vooral even op het toilet vol met krijtverf.

  2. De Seidler House en de Gissing House in Australië trokken de aandacht van Interiorator: “Beautiul warm late Sixties – early Seventies architecture with furniture to match. I’m officially in love.” Bekijk hier de twee Australische droomhuizen.

  3. Interiorator kreeg een exclusieve uitnodiging om een kijkje te nemen in de flagshipstore van het Britse Timothy Oulton in Amsterdam. Industrieel design, Chesterfields, sprookjesachtige kroonluchters en natuurlijk de Union Jack die op verschillende woonaccessoires en meubelstukken pronkt.

  4. De flagshipstore van Piet Boon en Karin Meyn is te vinden in Zaandam. Interiorator nam een kijkje en maakte een aantal foto’s. Bekijk hier het fotoreport van zijn bezoek aan de winkel.

   

  Patrick Kooiman woont in Rotterdam, is interieur stylist, eigenaar van de interieurblog Interiorator en Living & Design Editor voor de Bijenkorf. Voor zijn werk struint hij binnen- en buitenland af op zoek naar de leukste spots op designgebied. Op Interior Junkie vind je maandelijks een gastblog van Patrick en vind je wekelijks een inspiratiepost over wat hij die week meemaakt op designgebied.
   
   
   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu