Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De visgraatvloer is gelegd + live op TV - VLOG #28 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  12 mei, 2017

  De visgraatvloer is gelegd + live op TV – VLOG #28

  Mijn huis miste nog één cruciaal element: dé visgraatvloer! Na maandenlang wachten, werd het dan eindelijk geleverd en kon het leggen beginnen. Maar de afgelopen tijd beleefde ik nog veel meer: zo was ik te gast bij Koffietijd, had ik een hele filmploeg over de vloer…

  Ook kocht ik eindelijk eens een televisiemeubel waar ik veel mee van plan ben (!), pakte ik mijn droomstoelen uit én ging ik aan de slag met toilet nummer 1 en iets met flamingobehang…! Juist ja, reden genoeg om weer even mijn nieuwste vlog te bekijken.

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
   
  Vorige video’s:

  Eén reactie op “De visgraatvloer is gelegd + live op TV – VLOG #28”

  1. Ellen schreef:

   Die vloer ? Dat staat ook op mijn wensenlijst! Voor die hairpin-legs kan ik je mijn eigen bedrijfje aanraden ? Wij maken ze op maat gemaakt en wat erg leuk is: je kan ze bij ons ook nog in alle kleuren laten poedercoaten!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu