Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Binnenkijker: Harissa Villas - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  26 juni, 2013

  Binnenkijker: Harissa Villas

  Wat was dat genieten tijdens mijn welverdiende (werk)vakantie naar Ibiza* waar ik overnachtte in de meest geweldige villa ooit.

  *Deze post publiceerde ik vorig jaar maar zet ik even naar voren omdat het vakantieseizoen weer aanbreekt!

  Samen met mijn twee reisgenoten verbleef ik in de 350m2 tellende Harissa villa welke eigenlijk voor 10 personen is. Je snapt dat we daarom dan ook alle ruimte hadden. Denk aan vijf slaapkamers, een gastenverblijf, drie badkamers en één buitendouche, een grote woonkeuken en drie zonnige (dak)terrassen inclusief twee zwembaden. We konden gewoon verstoppertje spelen.

  Onze Harissa Villa ‘Can Alaya’ zit vijf minuten van de dorpjes San Rafael en Santa Gertrudis op de top van een heuvel. Hoewel we niet het enige ‘huisje’ in de straat hadden, merkten we niets van de buren. En het panoramische uitzicht met elke dag de zonsondergang was stunning!

  De twee oprichters van Harissa Villas zijn de Nederlandse Yvonne Hulst en de Spaanse Alberto Cortes. Yvonne reisde vijftien jaar geleden na een verbroken relatie af naar het exotische eiland en werd naar eigen zeggen ‘op slag verliefd’ op de ongedwongen sfeer en de charme van het eiland.

  Harissa is het comfort en luxe van een hotel in je eigen vrije omgeving. Zie alle Harissa Villas, die verspreid zijn over het hele eiland, dan ook samen als één boutique hotel. En ook hier heb je alle extra’s van een hotel zoals privéchauffeur, een ontbijt– en roomservice en het regelen van VIP tafels in clubs. “Dezelfde service als in hotel, maar de vrijheid van een eigen huis,” aldus Yvonne. Extra fijn aan alle villa’s is dat de kleinste nét zo luxe is als de allergrootste: in de basis is alles hetzelfde. Nadruk in alle villa’s ligt op de buitenruimte met dubbele loungebedden en heerlijke matrassen. De inrichting in alle villas is een eclectische mix van woonvondsten uit Bali, Java en Marokko. Denk aan Marokkaanse lampjes, gerecycled teak uit Indonesië en kleurrijke kussentjes. Vooral de massief houten deuren zijn echte eyecatchers. Yvonne ontwierp veel meubels ook zelf, zoals het sloophouten bord gemaakt van oude boten achter de bedden en de tafels. Deuren en tralies zijn origineel en komen uit oude Marokkaanse riads.

  Zelf een villa boeken voor je volgende vakantie? Meer informatie over Harissa Villas vind je op de website.

   

  © Elisah Jacobs

  3 reacties op “Binnenkijker: Harissa Villas”

  1. […] Binnenkijken in een prachtige villa op Ibiza. […]

  2. […] Binnenkijken in een prachtige villa op Ibiza. […]

  3. […] Binnenkijken in een prachtige villa op Ibiza. […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu