Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Binnenkijken in het VT Wonen huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  13 oktober, 2013

  Binnenkijken in het VT Wonen huis


  Roza bezocht op de Woonbeurs in Amsterdam het VT Wonen huis.

  Haar algemene verslag was al eerder te lezen op de site al te lezen maar omdat het zo veel was heeft ze de huizen van VT Wonen, 101 Woonideeën en Ariadne at Home voor later bewaard. Bij deze de eerste, hét huis van VT Wonen. Zoals je je wel kan voorstellen was dit huis niet te missen!
  Om alvast in de herfststemming te komen werden er veel donkere materialen en bruintinten gebruikt.

  Ook in de kapsalon, ja echt!, was in deze kleurstelling terug te vinden, samen met fijne koperen, ijzeren en houten details. En nee dit was niet alleen om naar te kijken, je kon er echt geknipt worden door de kappers van barber.nl!

  Naast de grote letters op het dak waren de grote letters ook terug te vinden bij het vt wonen magazijn, ookwel het winkeltje. Op de foto eronder zie je een detail van 1 van de letters. En daarnaast, mijn grote favoriet van het huis, de prachtige grote witte letters! Waar ze precies vandaan komen weet ik niet, maar dat ik ze maar al te graag in mijn huis zou hebben weet ik heel zeker!

  Leuke op fles geïnspireerde vaasjes ala de toren van pisa!

  En naast de gebruikelijke woonaccessoires verkochten ze ook oude edities van vt wonen en handige boeken over interieur, zoals dit boek over de werkplek!

  Volgende keer: het huis van 101 Woonideeën!
  Beeld: Roza Schous
  Roza bezocht onlangs ook:

  Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie.
  Lees hier meer over Roza en haar woonverslaving.

  Eén reactie op “Binnenkijken in het VT Wonen huis”

  1. […] week vrijdag bezocht ik de Woonbeurs in Amsterdam maar omdat het zo veel was heeft ze de huizen van VT Wonen, 101 Woonideeën en Ariadne at Home voor later bewaard. Nu is het tijd voor het laatste huis, die […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu