Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Verblijf om bij weg te dromen - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 30-04-2024

    29 juli, 2014

    Verblijf om bij weg te dromen

    Verblijf om bij weg te dromen
    Op droomvakantie in Santorini? Dan moet je zeker even inchecken in dit hotel met een stunning view op de Egeische Zee waarnaar je blijft kijken.

    Het prachtige Perivolas hotel ligt op de klif hoog boven de Egeïsche Zee. Geen kamer in dit hotel heeft dan ook geen adembenemend uitzicht. Of je nu in je hotelkamer of het restaurant zit of ronddobbert in de infinity pool: overal kijk je uit op de omgeving. Zoals je op de beelden wel ziet, ademt het geheel een totale rust uit. Het interieur is simpel gelaten met natuurlijk de kalkwitte muren en af en toe de kleur lila in handgeweven kussens en kleden en houten meubelstukken als detail. Zo sereen.
    Het hotel was ooit ontworpen als familiehuis, maar doet nu dus dienst als hotel. Toch ademt dit verblijf de sfeer uit van een priveverblijf als we architect Costic Psychas mogen geloven.Van binnen lijkt het net alsof je in een spierwitte grot loopt (vooral het slaapgedeelte ziet er knus uit). En dat zonneterras bij elke kamer: geweldig!
    Ik droom nog even verder…
    Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen Verblijf om bij weg te dromen
    Credits:
    Home Adore
    Nog meer fijne hotels:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu