Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De droom van elk kind: een hoogslaper
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 28-04-2024

    13 september, 2018

    De droom van elk kind: een hoogslaper

    We zien steeds vaker de leukste hoogslapers op internet. Het is dus vrij logisch dat je als kind niet meer wilt slapen in een normaal bed. Welnee, de droom van elk kind is een hoogslaper. Maak van de kinderkamer een feest waar jouw mini koning van de jungle kan zijn of prinses Elsa. Een hoogslaper past daar perfect bij.

    Voordelen van een hoogslaper

    Het belangrijkste voordeel van een hoogslaper is de ruimte die het bed bespaart. Je kunt er meubels onderzetten, zoals een bureau, bank, schommel of opbergkasten. Op deze manier benut je optimaal de ruimte en is het tegelijkertijd een knusse slaapkamer.

    Andere voordelen zijn:

    • Een hoogslaper is makkelijk schoon te houden, doordat je onder het bed kun stofzuigen.
    • Is het elke avond een drama om je kids naar bed te krijgen? Dan is zo’n bed ideaal, want ja: al klauterend je bed in, is toch al een feestje op zich?
    • Het bed van de hoogslaper is alleen voor slapen. Kinderen kunnen onder het bed spelen of eten, waardoor het geen rommel wordt in bed.

     

    Hoogslaper voorbeelden

    Een bericht gedeeld door Annemiek Beltman (@wonen.met.an) op

    Een bericht gedeeld door Zomerzoen (@zomerzoen) op

    Een bericht gedeeld door IKEA Nederland (@ikeanederland) op

    Een bericht gedeeld door ALLSAFE Mini Opslag (@allsafeminiopslag) op

    De leukste hoogslapers

    Ik selecteerde de leukste hoogslaper voor in de kinderkamer.

    Hoogslaper - Wehkamp

    De Popsicle half-hoogslaper van Flexa (FYI: ze hebben ook hele coole versies van het welbekende IKEA keukentje, maar dan de design versie, check vooral even de Kopenhagen vlog) is gemaakt van massief eiken- en berkenhout waardoor het bed jaren mee gaat. Het bed heeft een mooie lichtgroene kleur en past goed bij een jungle slaapkamer. Kies voor een botanisch behang en een hang een schommel op. Wedden dat jouw kind graag naar zijn/haar slaapkamer gaat.

    Hoogslaper - Home24

    Vroem, vroem! Een auto in de slaapkamer, hoe gaaf is dat? Deze hoogslaper, geïnspireerd op de vintage Volkswagen bus, is een echte eyecatcher. Ik vond dit bed bij Home24. Leuk is ‘ie he?

    Hoogslaper - MadeDotCom

    Vriendjes en vriendinnetjes zullen vaak komen logeren als jouw kind dit bed heeft. Multifunctioneel en erg handig voor al het speelgoed dat je kind heeft. Het bed van MADE.com is gemaakt van vuurhout en heeft een fris wit kleurtje. Perfect voor iedere kinderkamer. Wit toch te saai? Dan geef je ‘m toch een likje verf.

    Hoogslaper - IKEA

    Een hoogslaper is perfect als je meerdere faciliteiten op een klein oppervlak moet combineren. De hoogte biedt plaats onder het bed – om te zitten, te werken, voor een walk-in closet of een parkeerplaats voor je fiets. Ik vond dit bed bij IKEA.

    Hoogslaper - BOL

    Een compacte hoogslaper met alle meubels voor de slaapkamer in één. Een kledingkast, bureau en opbergruimte zitten in deze hoogslaper. Ik vond deze op Bol.com.

    Wordt jouw kind ook zo enthousiast van slapen op hoogte?

    Beeld header: KSL Living

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu