Relaxen doe je in een fijne zithoek

Als ik na een lange dag thuiskom, plof ik graag neer op de bank met een kopje thee en goede muziek. Even een momentje voor mijzelf. Ik kan dus niet zonder een fijne zithoek. Hoe kun je jouw zithoek gezellig maken? Ik geef je tips voor een relaxte zithoek.

Een comfortabele bank

Om goed te kunnen relaxen is een comfortabele bank een must. Gelukkig betekent comfortabel niet dat je bank een lelijk object in huis hoeft te zijn. Er zijn veel comfortabele en design waardige banken te koop. Neem een zachte bank met een moderne vormgeving waarop je lekker kunt zitten lezen of televisiekijken. Alles voor het ultieme ontspanmoment.

Een bericht gedeeld door Sonia (@my_home_today) op

YEAH! De bank is eindelijk binnen

Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

Warm voetjes met een vloerkleed

Heb je de perfecte bank in huis, maar heb je een tegel of laminaat vloer? Dan krijg je snel koude voeten. Creëer dan een fijne zithoek met een hoogpolig tapijt voor extra comfort of een laagpolig tapijt voor een modern effect. Combineer een donkere bank met een neutrale kleur tapijt en een lichte bank met een grafisch printje of donker tapijt.

 

YEAH! De bank is eindelijk binnen
 

Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

Mooie salontafel

Bij een fijne zithoek hoort een salontafel. De trend van dit moment is meerdere kleine bijzettafeltjes bij elkaar. Ze geven een gezellige en knusse sfeer in de zithoek. Style ze met plantjes, een goed boek en kaarsen.

Een bericht gedeeld door Yonne (@huizemus) op

Een bericht gedeeld door Stanne Smits (@stanne6) op

 

Stylen met accessoires

Voor een knusse sfeer in de zithoek zijn accessoires key. Leg een zacht plaid en wat sierkussens op de bank. Daarnaast zijn geurkaarsen en bloemen echt sfeermakers. Geef je zithoek een extra persoonlijke touch door fotolijsten met mooie herinneringen neer te zetten. Pak vervolgens een kopje koffie of thee en zak lekker in de bank voor een avondje bingewatchen of het lezen van een boek. Relax and enjoy!

Beeld header: Elisah Jacobs/Interior Junkie

carina

Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

1 reactie

Elly -

Thanks voor de leuke inspiratie!

Reageer ook