Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkeltip: Sluiz - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 19-04-2024

    12 oktober, 2012

    Winkeltip: Sluiz


    Hollandse glorie op Ibiza! Sluiz is een pareltje op woongebied dat je vindt op het exotische Spaanse eiland.

    Tijdens een welverdiende (werk)vakantie naar Ibiza stuitte ik op deze geweldige woonwinkel. En wat blijkt? De eigenaren zijn de Nederlandse Hans en Yvonne. De grazende (nep)koeien op het grasveld ervoor verraadden de oer-Hollandse roots al. De twee eigenaars kopen op hun vele reizen de mooiste woonspullen en verkopen ze weer via Sluiz.
    Delftsblauw & Calvé pindakaas
    Eenmaal binnen belandde ik in een oase van de meest verleidelijk (woon)accessoires. Van kleurrijke sloophouten meubels en prachtige vazen tot aan Delfst Blauw servies en echte Spaanse kleden. Er zijn zelfs potten Calvé pindakaas en hagelslag te koop (wel prijzig, want import). Modeliefhebbers kunnen zich juist uitleven op de modeafdeling. Tijdens een bezoek aan Sluiz ben je urenlang zoet; je verveelt je geen moment. Aanrader: sluit je shopsessie af met een sangria op het zonnige terras of in het café.
    Verschepen naar Nederland kost €300 mocht je hier tijdens je break meubelstukken en woonaccessoires tegenkomen (de kans is groot dat dit gebeurt). Op Ibiza zijn er twee filialen: Sluiz Art en Sluiz St. Gertrudis. Geen tripje Ibiza gepland? Sluiz is ook online te vinden en opent binnenkort zelfs een webshop.
     



    © Elisah Jacobs

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu