Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

ELLE Inside Design - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 12-05-2024

    23 september, 2013

    ELLE Inside Design


    Zet ‘m alvast in je agenda: ELLE Inside Design, hét designevent georganiseerd door ELLE Decoration gaat dit weekend van start. Drie dagen lang heel veel design opsnuiven.

    Je kunt je weekend als designjunkie natuurlijk niet beter invullen. Werd het designevent vorig jaar nog op IJburg ghouden (lees hier het report wat vorig jaar op Interior Junkie stond) dit keer is er voor de binnenstad van Amsterdam gekozen (wijze keuze, voor deze Amsterdammer was IJburg natuurlijk héél ver..!). En maar goed ook, want dit jaar is het namelijk het jubileumjaar van EID, want het event bestaat tien jaar. Via een wandelroute door de stad vind je van alles op designgebied. Snuif inspiratie op tijdens presentaties van de ELLE Decoration stylisten, bekijk werk van opkomend designtalent en strijk erna neer tijdens een picknick in het park of bij een van de mobiele eetplekken. Tijdens ELLE Inside Design vind je 106 ontwerpers, 98 hotspots en 34 interieurmerken.
    Extra leuk is de expositie van Triitme, de Spaanse designsite waarvoor ik onlangs in Madrid was. Triitme is een website waar je designaccessoires koopt van Europese designers. Van de meest creatieve lampen, kunstig behang en coole sieraden tot aan waterkannen, inspirerende prints en een verticale bloempot. Normaliter koop je de producten online, maar tijdens Inside Design kun je een select aantal producten bewonderen. Ook de koperen lampen van de Nederlandse David Derksen vind je er (aanrader!). Naast alle producten vind je, net als op de site van Triitme onder het kopje The Daily Triit, achtergrondinformatie over de producten en de ontwerpers. Samen met Triitme expo kun je ook kunst bekijken van het Europese I Am Gallery. Twee vliegen in één klap. Gaan je handen jeuken? Gelukkig kun je tijdens deze expo ook de producten meteen kopen. Online dan. Ook leuk: Triitme heeft ook een 3D printer in de expositieruimte staan waar je je eigen 3D designobject kunt laten printen.
    Leuk om te weten: Triitme gaat een designdagboek bijhouden voor Interior Junkie. Daar morgen meer over..

     

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu