Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Hay is eindelijk open - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  02-07-2022

  20 september, 2013

  Hay is eindelijk open


  Afgelopen dinsdag opende de allereerste winkel van Hay in Amsterdam. Vol verwachting klopt mijn hart…

  Het kon dan ook niet anders dan dat ik er vanmiddag ‘even’ naartoe moest. Op de site van Souraya Hassan van Binti Home zag ik al wat foto’s voorbij komen (prachtige fotografie! Stiekem ben ik heel erg fan van haar) dus ik sprong vandaag meteen op de fiets om even te snuffelen in de voor mij toch wel meest verleidelijke winkel van de hoofdstad. Nee, wat zeg ik? Van heel het land!!
  Hay had natuurlijk al een shop-in-shop in de Bijenkorf en ook online kun je een échte Hay kopen, maar niet is fijner dan te winkelen in een shop vol met Hay spullen. Links, rechts, voor je, achter je… o-v-e-r-a-l Hay! Leuk om te weten: de twee eigenaren van Friday Next (waar Tess onlangs over schreef) Esther Blaffert en Paulien de Vries haalden de allereerste Hay winkel naar Nederland. Die twee ben ik dan ook meer dan dankbaar, hoewel mijn portemonnee wel iets leger wordt de komende tijd. Wat je er zoal vindt? Wat niet.. Dekbedden, stationary, (bureau)stoelen, vloerkleden, kussens, servies (prachtig), kledinghangers, lampen, banken, salontafels, opbergdozen, spiegels, theedoeken, noem maar op.
  Hay vind je in de Spuistraat 281 en Nieuwezijds Voorburgwal 326. Hoe dat komt? De winkel heeft twee ingangen. Handig.


  © Elisah Jacobs

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu