Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe hotspot in R'dam: Studioos - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  6 juni, 2013

  Nieuwe hotspot in R'dam: Studioos


  Helemaal nieuw in interieurland zijn ze niet; als sinds 2005 doen ze allerlei interieurprojecten, maar sinds afgelopen zaterdag hebben de broers Robert en Stephan Oosterheert ook een eigen winkel.

  Leuke interieurklassiekers worden hier gemixt met nieuw én eigen design zoals de tafel hierboven. Studioos is te vinden op de Zaagmolenkade 208 in Rotterdam, zeker een aanrader om eens langs te gaan! Hieronder vind je een aantal foto’s van de shop.  Beeld © Roza Schous
  Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie.
  Lees hier meer over Roza en haar woonverslaving.

  Eén reactie op “Nieuwe hotspot in R'dam: Studioos”

  1. Jan schreef:

   Beste,
   Dankzij uw post over Studioos hebben wij in volle enthousiasme een bezoekje aan hun winkel gebracht en daar 4 Hay Copenhague stoelen gekocht. Ondertussen zijn 3 van de 4 stoelen stuk wegens een constructiefout en zaakvoerder Stephan beloofde ons om Hay te contacteren zodat dit in orde gebracht kon worden. Ondertussen hebben we meermaals contact proberen op te nemen met hen per mail & telefoon. Nooit enig antwoord en zaak lijkt gesloten te zijn. Hebben jullie enig advies hoe hen te bereiken?
   Bedankt!
   Mvg Jan

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu