Hotspot: Amante

Voor een heerlijke lunch of diner met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee zit je goed bij Amante.

Op Ibiza heb je een strand voor iedere dag van het jaar. Je vindt hier namelijk 360 strandjes! Dat is dus genoeg keus tijdens een verblijf op het Spaanse eiland. Zo stuitte ik op Amante Beach Club met uitzicht over de Sol D’en Serra baai.

Als ik vanaf de parkeerplaats tussen de rotsen loop richting de baai en de zee in de verte al hoor, weet ik nog niet wat mij te wachten staat. Maar als ik eenmaal links afsla richting de voordeur van Amante en naar binnen loop, waan ik mezelf in een prachtig decor met een stunning view over de zeegroene baai en de immense rotsen.Wat een plaatje! Amante Beach Club is tegen een rots gebouwd en huisvest een restaurant op de begane grond, een bar en zongedeelte één verdieping lager. Kom na een lunch bij in een van de witte strandstoelen om je kleurtje bij te werken of plof neer op de comfortabele zitzakken. En vergeet meteen niet een zonnige cocktail te drinken aan de bar.

Ik at hier een overheerlijke caesersalade en het uitzicht kreeg ik er gratis bij. Kortom: een must-go voor als je op Ibiza bent.

 

© Elisah Jacobs

 

Reageer ook