Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotel Chocolat - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  3 maart, 2013

  Hotel Chocolat

  Geen echt hotel, maar juist een winkel én koffie- en warme chocolademelkbar in één!

  Of ik mijn ochtend wilde beginnen met chocolade. Heel veel chocolade. In Hotel Chocolat nog wel op de Heiligeweg in Amsterdam. Een zaak waar ik voorheen met een grote boog omheen liep. Te verleidelijk. Ik zou immers met teveel chocolade het pand verlaten en wellicht binnen een paar maanden kilo’s zijn aangekomen.

  Toch ging ik op de uitnodiging in. Na de opening in 2012 ben ik er namelijk niet meer geweest. Daar moest verandering in komen. Verleidelijk is de shop zeker. Vooral toen ik erachter kwam dat ik tijdens deze speciale persochtend ALLES in de winkel in mijn mond mocht stoppen. Je snapt dat mijn maag hier dagen op heeft kunnen teren.

  Over Hotel Chocolat
  De chocoladewinkel is een verleidelijk concept dat afkomstig is uit Engeland. De shop in Amsterdam is dan ook de allereerste in ons land.Het kleine winkeltje op de Heiligeweg bestaat uit twee verdiepingen; op de begane grond kun je verschillende producten kopen te denken aan dozen vol chocolade, chocoladelollies, speciaal geselecteerde bonbonnetjes (dit assortiment veranderd geregeld), maar ook huidverzorgingsproducten met cacao en zelfs geurkaarsen. Op de eerste verdieping kun je na je shopping spree bijkomen met een heerlijke dampende bak warme chocolademelk (koffie en thee kun je er ook bestellen, maar ja: dat is natuurlijk vloeken in de kerk) vergezeld met natuurlijk een heerlijk chocoladetaartje, koekje, broodje..

  Inspiratie nodig voor de paasdagen? Bij Hotel Chocolat kun je de bekende paaseieren kopen voor Pasen. En dan niet van die kleintjes, maar hele joekels gevuld met bonbonnetjes. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. En verrek, laat hij nou net in mijn goodiebag zitten!

  Hotel Chocolat heeft ook een eigen boutique hotel waar ik heel graag heen wil. Daar later meer over. Voor nu kun je even smullen bij onderstaande foto’s.

  www.hotelchocolat.com

   

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu