Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoe leuk is dit IKEA hack keukentje?! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  1 mei, 2019

  Hoe leuk is dit IKEA hack keukentje?!

  Als je kinderen hebt, is hét welbekende keukentje je niet onbekend. Sterker nog, ik ken echt niemand met kinderen zonder het IKEA DUKTIG keukentje. Ik heb ze alleen wel in alle soorten en maten gezien, want velen pimpten ‘m zoals ook stylist en blogger Sanne van &Stijl deed met haar IKEA hack keukentje.

  Sanne pimpte het keukentje van dochtertje Jip geheel in de stijl van haar eigen keuken Ze deed dat meer uit noodzaak, omdat dochterlief niet van de keukenkastjes kon afblijven. “Ik dacht dat als ze haar eigen keukentje zou hebben, die net zo leek op die van ons, dat ze onze keukenlades wel met rust zou laten,” vertelde Sanne me. Ze ging aan de slag met een IKEA hack keukentje, spoot de kraan goud (de wasbak gaat ze binnenkort ook doen) en gebruikte dezelfde soort accessoires als in de echte keuken, zoals vondsten uit Marrakech. Tot slot maakte ze een beton ciré lookalike werkblad, net als in de echte keuken. Gaaf geworden, toch? Of Jip de keukenlades met rust liet? Sanne: “Wishful thinking….! Maar blij is ze er wel mee.”

  Ook ik moet er ooit aan geloven, maar als ik naar dit IKEA hack keukentje kijk, ben ik best gerust. Die zou mooi matchen in mijn interieur. De Pinda blij, mamma blij, iedereen blij! Hoe je ‘m maakt? Check dan even de blog van Sanne met de complete werkbeschrijving.

  Hoe leuk is deze IKEA hack keukentje?!

  Meer zien van dit IKEA hack keukentje en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die volgende week vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Sanne volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar blog &Stijl te checken.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in het huis van influencer Marlieke Koks uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu