Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Getipt! Vintage shoppen in Groningen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  8 september, 2015

  Getipt! Vintage shoppen in Groningen

  Ik ben dol op vintage schatten zoeken voor in mijn nieuwe interieur. Zo tikten mijn vriend en ik voor onze nieuwbouwwoning een vintage locker, industriële lamp en antieke kast op de kop. Dat is fijn want een nieuwbouwwoning kan al snel kil aanvoelen zonder de juiste items.

  Voeg er een aantal vintage items met een verhaal aan toe en zelfs een nieuwbouwwoning verandert in een huis met karakter. Vandaag deel ik met jullie leuke adresjes voor vintage shoppen in Groningen waar je fantastische vintage woonaccessoires tegenkomt én vaak ook nog voor een zacht prijsje.

  Vintage spullen scoren bij Hooykaas

  We beginnen onze zoektocht naar vintage shoppen in Groningen bij de unieke ‘winkel’ Hooykaas. Hooykaas verkoopt leuke en betaalbare industriële en vintage spullen die je in de meeste kringloopwinkels niet snel vindt. Zo was ik een hele tijd op zoek naar een industriële lockerkast maar ik kwam deze maar zelden voor een redelijke prijs tegen. Maar hier heb ik een lockerkast met maar liefst 5 deuren gespot voor slechts €150.
  Deze lockerkast is ondertussen verkocht maar ze bieden op hun website nog genoeg andere mooie industriële items aan zoals onderstaande locker voor €125 en keukentrolley voor €135
  Getipt! Vintage shoppen in Groningen
  Hooykaas zit nét buiten het centrum maar ik vond het lopend prima te doen. Let wel op: deze winkel is alleen op zaterdag open en op afspraak. Neem vooral eens een kijkje op de website van Hooykaas, hier vind je namelijk een duidelijk overzicht van de producten die hij aanbiedt en hoeveel ze kosten.
  Paulus Potterstraat 48

  Industriële vondsten bij Verroest

  Bij Verroest moet je zijn voor ‘rare vintage surprises’. Deze toffe en sfeervolle winkel zit in hartje Groningen en mag je zeker niet missen. Verroest wordt gerund door Sander Drent die altijd paraat staat om een praatje te maken over zijn unieke industriële vondsten die hij in Nederland maar ook Frankrijk en België scoort.
  Getipt! Vintage shoppen in Groningen
  De prijzen liggen in deze winkel hoger dan in Hooykaas en Loods G (die ik hierna toe zal lichten) maar ze hebben hier wel echt hele mooie spullen. Verroest is alleen op vrijdag en zaterdag open en op afspraak. Ook kun je op de website van Verroest spullen bestellen of natuurlijk gewoon lekker rondneuzen.
  Kleine Peperstraat 8a

  Verdwalen in het doolhof van vintage schatten bij Loods G

  In Loods G vind je een gigantische verzameling van industriële en vintage items. Het is een soort van enorm doolhof maar wel eentje waar je in allerlei onverwachte hoekjes de gaafste vintage schatten aantreft. Zo kwamen wij onder andere deze nog werkende industriële tafelventilatoren tegen (voor € 60 en € 40). In een ander verborgen hoekje kwamen we deze fantastische vintage koffers tegen (voor € 30 per stuk).
   
  Getipt! Vintage shoppen in Groningen
   
  We wilden ze echt heel graag hebben, maar hebben uiteindelijk toch besloten om te wachten met deze spullen te kopen voor ons interieur tot ons huis af is. Op de Facebookpagina van Loods G vind je de contactgegevens van Herman om een afspraak te maken (echt de moeite waard!).
  Sontplein 8-4
  Brocante onder de Martinitoren
  Dit voorjaar vond de eerste editie van de Brocante fair plaats in de unieke locatie Martinikerk van Groningen. Alleen al om de unieke locatie wilde ik hier een blik binnen werpen, maar natuurlijk ook om bijzondere industriële en brocante items te spotten.
  Ook hier had ik weer een aantal industriële en vintage eyecatchers gespot! Mocht je de brocante fair ook willen bezoeken, dan kan dat op zaterdag 21 november 2015.
  Getipt! Vintage shoppen in Groningen
  Beeld gevonden via:
  Anne via REMADEwithlove.nl
  Lees hier alle posts van Anne

  Anne

  Anne woont in het pittoreske centrum van Den Bosch en heeft een passie voor interieur en reizen. Uit deze passie is haar blog REMADEwithlove.nl ontstaan waar ze blogt over budget interieur ideeën, hippe hotspots in binnen- en buitenland en leuke DIY ideeën. Daarnaast heeft ze dit jaar met haar vriend een nieuwbouwhuis in omgeving Den Bosch gekocht waar ze haar styling ideeën en creativiteit helemaal in kwijt kan! Haar stijl is een mix van (opgeknapte) kringloopvondsten, industrieel, Scandinavisch en botanisch.

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu