Funky interieur: London Hotel


Laten we hopen dat ik hier snel incheck. Het pas geopende citizenM hotel in hartje Londen doet mijn hart in ieder geval sneller kloppen.

Hoe vaak ik wel niet in een waardeloos hotel ben beland: van een strandhutje in Thailand met enge geluiden in de nacht (ik weet nog steeds niet waar dat vandaan kwam) tot een gehorige hotelkamer in Parijs waar ik de buurman kon horen snurken (en nog veel meer…). Maar gelukkig kom ik voor mijn werk als lifestyle journalist ook in de meest mooie hotels. Hopelijk snel op mijn to do list: het Nederlandse citizenM in hartje Londen.

Dutch Design in Londen
Architectenbureau Conceto (wederom Nederlands) nam de flinke klus aan om van het nieuwste citizenM hotel iets moois te maken. En bijzonder is het zeker. Het interieur verdient zeker de aandacht: zo vind je er Vitra meubels omringd door hedendaagse kunst van artiesten als Assume Vivd Astro Focus, Mark Titchner, Mario Testino, Gavin Turk en Hans op de Beeck. Daarnaast vind je er ook de bekende MENDO boekenwinkel die je ook in de Amsterdamse Negen Straatjes vindt. Zo kun je voor de heenreis nog een mooi koffietafelboek als souvenir meenemen voor het thuisfront. Fijn.

Boek je kamer hier www.citizenm.com.

 

 

 

Reageer ook