Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  16-04-2021

  8 maart, 2016

  Zo maak je je compacte buitenruimte lenteproof

  Deze maand begint de lente. Ik wacht al maanden met smart op dat ene moment dat het eerste lentezonnetje doorbreekt. Heb jij, net als ik, ook al flink de lente in de bol en wil je je huis alvast lenteproof maken dan heb ik een aantal tips voor je. Zo stylede ik de patio van mijn kantoorplek vol met lenteproof items van Leen Bakker.

  Ben je niet gezegend met een enorme tuin of dakterras en moet je het maar doen met een klein balkon of een patio? No worries, ook op een klein oppervlak zijn er volop mogelijkheden om er iets leuks van te maken. Zo vroeg Leen Bakker mij een aantal eyecatchers uit hun collectie te stylen. Daar gingen mijn handen natuurlijk flink van jeuken.
  Zo maak je je compacte buitenruimte lenteproof
  Zo maak je je compacte buitenruimte lenteproof

  Zo maak je je compacte buitenruimte lenteproof

  Groene prints op de muur

  Niets zo fijn dan vol in het lentezonnetje met een grote bak thee in je buitenruimte zitten. Even genieten van de eerste zonnestralen en ondertussen brainen over hoe je gemakkelijk je balkon, patio, tuin of dakterras onder handen neemt om het wat gezelliger te maken. Hang bijvoorbeeld enkele (planten)prints aan de muur met washi-tape, hang een lichtslinger op, werk met een mooi kleedje en geef je planten eens een gekleurde pot. En het enige wat je dan nog hoeft te doen, is loungen op een van de stoelen van Leen Bakker.

  Zuurstokroze stoel

  Voor deze shoot gebruikte ik drie stoelen uit de nieuwste tuincollectie; een knalroze exemplaar (altijd goed), een Eames lookalike (we blijven er een zwak voor hebben) en eentje van wicker (lekker zomers want het lijkt op riet). Deze items stylede ik af met een knalroze bijzettafel met handvat en een mintkleurige poef (mijn favoriet!) die je uiteraard ook makkelijk kunt gebruiken als tafeltje als je ‘m combineert met een mooi dienblad.
  Zo maak je je compacte buitenruimte lenteproofZo maak je je compacte buitenruimte lenteproof
  Shop the look! 
  1. Knalroze stoel Salvador €59,99. 2. Groene poef Curver €49,99. 3. Lichtgrijze kuipstoel Abruzzo van Le Sud, €99,99. 4. Bijzettafel Boa Vista, €34,99. 5. Zwarte kuipstoel Abruzzo van Le Sud, €79,99. 6. Le Sud sierkussen met palmbomenprint, €9,99.
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Leen Bakker.

  2 reacties op “Zo maak je je compacte buitenruimte lenteproof”

  1. Esmeralda schreef:

   Heel leuk! Waar is dat kleedje van? Ook van leenbakker?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu