Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Zo creeer jij een hotelgevoel bij je thuis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  19-05-2022

  2 november, 2017

  Zo creeer jij een hotelgevoel bij je thuis

  Een nachtje in een hotel vind ik heerlijk luxe. Een lekker, fluffy bed, dikke handdoeken, een opgeruimde kamer. Oh, en laten we vooral de minibar niet vergeten. Sinds de komst van Olivia zijn we veel thuis, dus bedacht ik een manier om het thuis nog een beetje aangenamer te maken voor onszelf.

  Eigen haard is goud waard, een uitspraak waar ik mij helemaal in kan vinden. Je eigen huis zou de fijnste plek op aarde moeten zijn, of je nou groot of klein woont. Want ik geloof er heilig in dat van elke plek is iets leuks te maken is. Ik word elke dag blij van ons huis. Hoe leuk ik het ook vind om nieuwe plekken te ontdekken, thuiskomen vind ik altijd een feestje. Omdat ik sinds de komst van mijn dochter Olivia niet meer zo vaak buiten de deur komen voor een etentje, bioscoop of een gezellige tête à tête, probeer ik thuis de luxe van een hotel te creëren. En dat is gemakkelijker dan je denkt! Want de perks van een hotel thuis, dat is heerlijk. Wil je thuis ook dat fijne hotelgevoel?  Of ben je net thuis van vakantie en wil je het vakantiegevoel nog wat langer vasthouden? Lees hieronder hoe ik dat hotelgevoel creëer en hopelijk inspireer ik je!

  Zo creeer jij een hotelgevoel bij je thuis

   

  Zo creeer jij een hotelgevoel bij je thuis

  Tip 1: Fris beddengoed & een goed matras

  Het hotelgevoel begint voor mij op mijn slaapkamer. Lekker en mooi beddengoed en een fijn matras zijn voor mij heel belangrijk. Ik heb onze slaapkamer al een beetje herfst klaar gemaakt door te werken met meerdere lagen op bed. Een wit basic dekbed met daarover een oudroze linnen sprei en daaroverheen weer een grijze wollen plaid. Kies daarnaast voor een aantal van je favoriete geurkaarsen om je slaapkamer heerlijk te laten ruiken.

  Tip 2: Maak van je badkamer een spa

  In een hotel/spa ruikt het altijd heerlijk en ben ik volledig ontspannen. Dit gevoel probeer ik thuis in onze badkamer ook te evenaren. Dikke, fluffy handdoeken, geurkaarsen en mijn fijnste crèmes zorgen hiervoor. En, net zoals in de rest van het huis heb ik op de badkamer ook altijd een paar bloemen staan. Het zijn de details die voor die fijne sfeer kunnen zorgen.
  Zo creeer jij een hotelgevoel bij je thuis

  Tip 3: Zorg voor een goedgevulde koelkast

  Dit hoeven echt geen luxe producten te zijn, als het maar dingen zijn die je lekker vindt. Zo heb ik altijd verse groenten, pasta & nootjes in huis. Basisproducten om een lekkere snack, lunch of avondmaaltijd te maken.

  Tip 4: Zorg voor een opgeruimd(e) kamer of huis

  Ooit wel eens een rommelig(e) hotel(kamer) gezien? Ik merk dat ik echt pas tot rust kan komen als het huis enigszins opgeruimd is. Relaxen met een wijntje of koffie in bed, op de bank, of tijdens het poedelen op de badkamer is toch stukken leuker als je niet tussen de rommel staat? Voor de meeste spullen in huis heb ik een vaste plek in een bak of mooie opbergmand. Handig, want zo grijp je nooit mis op spullen en het ziet er natuurlijk mooi uit.

  Zo creeer jij een hotelgevoel bij je thuis

  Hoe creëer jij thuis het ultieme hotel / spa gevoel?

  profielfoto-interior-junkie (1)
   Kiki is van jongs af aan bezig met interieur en houdt van bloemen, gedempte kleuren en het mixen van stijlen. Ook is ze altijd op zoek naar interieurpareltjes in kringloopwinkels en markten. Op haar eigen blog, Interior Tales, deelt Kiki haar interieurvondsten & dromen maar ook op Interior Junkie deelt ze regelmatig haar wooninspiratie met jullie.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu