Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo creëer je je eigen make-uphoekje in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  12 januari, 2018

  Zo creëer je je eigen make-uphoekje in huis

  De droom van elke vrouw is om een inloopkast te hebben (geef toe!), met daarin een eigen make-uphoekje. Helemaal georganiseerd met voor elk soort product een eigen plek. Die droom heb ik zelf ook, maar daar heb ik nu helaas geen ruimte voor. Jij wel? In deze post lees je hoe je er zelf eentje budgetproof creëert.

  Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een kant en klare kaptafel te kopen, maar ik vind het altijd leuker om ‘m echt zelf te creëren. Een aparte tafel met aparte spiegel en lampen (want ja, je moet natuurlijk wel hét perfecte licht hebben, toch?) en stoel. Beetje spelen met materialen kan ook nooit kwaad. Natuurlijk hangt het ook af van de interieurstijl van de rest van de ruimte, maar een eigen make-up hoekje creëren is ook weleens leuk.

  Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je een make-uphoekje kan stylen. Kies je bijvoorbeeld voor een tafel met veel lades of ben je meer van alles op tafel? Ik zou adviseren om met lades te werken: staat netter, maar is ook een stuk hygiënischer. Op deze manier weet je namelijk zeker dat er geen stofjes of bacteriën op bijvoorbeeld je make-upkwasten terechtkomen.

  makeup

  Een stoel als extra pronkstuk in je make-up hoekje

  Pak uit en kies voor een stoel die een echte eyecatcher is. Vooral wanneer je de rest van je hoekje basic houdt, is dit een manier om wat luxe toe te voegen. Hieronder heb je alvast wat foto’s ter inspiratie en hier een shopping met onmisbare items voor je eigen make-uphoek.

  Binnenkijken bij Fleur en Nick in Nijmegenmakeup2 bewerkt

   

  Beeld gevonden via:

  1. Lonny. 2. Claire Zinnecker Design. 3. Interior Junkie. 4. Tamara Magel via Domino.

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu