Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo creëer je een knusse zithoek - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 09-12-2023

    4 juli, 2018

    Zo creëer je een knusse zithoek

    Een knusse zithoek creëren kan soms nog best lastig zijn. Met alleen een paar kaarsen en een plant kom je er namelijk niet. Wat je vooral op moet letten, is dat je een goede basis maakt. Hoe je dit doet? In deze post geef ik je inspiratie en tips voor het maken van een mooie basis voor een knusse zithoek.

    Ga voor een kleurtje

    Heb je vooral witte muren in huis? Denk er dan eens over na om één muur in je woonkamer een warme kleur te geven. Hierdoor oogt je woonkamer een stuk gezelliger. Kleuren die het goed doen, zijn paars, geel, rood en groen. Als je het heftig vindt om gelijk je hele muur een lik verf te geven, kan je natuurlijk ook kiezen voor een two-tone muur.

    Haal de zomer in huis met dit vrolijke sierkussen

    knusse-zithoek

    knusse-zithoek-3

    Vermijd lege hoeken

    Kale hoeken in je zithoek kunnen vaak wat kil overkomen. Zorg er daarom voor dat je bijvoorbeeld een hoekbank neerzet of ga voor een mooie fauteuil in combinatie met een rechte bank. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze ruimtes op te vullen met een mooie poef, lamp of ander accessoire zoals een strelitzia plant.

    knusse-zithoek-4

    knusse-zithoek-5

    knusse-zithoek-8

    Natuurlijke materialen

    Rieten opbergmanden, houten decoratie en bloemen zorgen gelijk voor een gezellige sfeer in huis. Een kleed doet trouwens ook wonderen voor een knusse zithoek. Als je besluit om een kleed toe te voegen aan je ste  kies er dan dus voor om er een neer te leggen van bijvoorbeeld jute of sisal. knusse-zithoek-8

    knusse-zithoek-9

    knusse-zithoek-10

    Beeld gevonden via:

    1. Heating & Plumbing London. 2. Bol.com. 3. Covet House. 4. DelightFULL. 5-6. Essential Home. 7. Covet House. 8-9. Einrichten-design.de. 10. Lisa.Sarah.

    lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

     

    Eén reactie op “Zo creëer je een knusse zithoek”

    1. Karlijn schreef:

      Hi Lisa,

      Dat kastje waar tijdschriften en een plant in staan vind ik super leuk! Weet je waar die van is?

      Groet karlijn

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu