Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Koekwaus - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-12-2023

  24 april, 2016

  Woonwinkelen @ Koekwaus

  Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth reisden af naar het zuiden van het land om in Den Bosch op zoek te gaan naar de leukste woonadresjes. De komende tijd lichten ze de leukste hotspots uit. Deze keer de leuke hotspot: Koekwaus. Een winkel vol prachtige musthaves.

  Niet alleen is Den Bosch een mooie historische stad met prachtige panden, de Binnendieze en natuurlijk de Sint Jan. Ook vind je hier naast de grote winkelketens, de kleine en mooie boetiekjes die we niet gewend zijn in de grote steden en waar je nét die speciale interieurvondsten op de kop kan tikken. Ben jij benieuwd over welke hotspots wij het hebben, lees dan snel verder. Wij vonden het in ieder geval ‘keileuk’ in Den Bosch.

  koekwaus-interiorjunkie3

  koekwaus-interiorjunkie1`1

  koekwaus-interiorjunkie2

  Woonvondsten van twee zusjes

  In de Vughterstraat vonden we een winkeltje, genaamd Koekwaus. Koekwaus wordt gerund door twee heel aardige zusjes en bij binnenkomst voelde het alsof je de woonkamer binnenkomt bij je eigen zus. De winkel is ontstaan door een gemis in Den Bosch, een gemis aan spulletjes die de zusjes leuk vinden. En juist dat gemis kun je natuurlijk alleen maar opvullen door zelf dan maar een winkel te openen met die leuke en mooie spulletjes.

  De producten van Koekwaus vallen niet onder één categorie: je vindt hier kleding, schoenen, boeken, mooie teksten voor aan de muur, sieraden, meubeltjes en natuurlijk ook heel veel woonaccessoires. Een eis? Alle producten moeten de zusjes leuk vinden, inspireren én hun vooral ook vrolijk maken. Goede eisen, toch? Ook wij zijn fan.

  Waar vind je het?!

  Koekwaus vind je in de Vughterstraat 107.

  koekwaus-interiorjunkie13

  koekwaus-interiorjunkie12

  koekwaus-interiorjunkie10

  koekwaus-interiorjunkie9

  koekwaus-interiorjunkie6

  koekwaus-interiorjunkie7

  koekwaus-interiorjunkie5

   

  Beeld:

  Myrna

  Nog meer hotspots in Den Bosch:

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu