Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  29 november, 2015

  Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam

  Tijdens mijn citytrip naar Rotterdam stuitte ik op KEET, een superleuke woonwinkel waar het hart van menig interior junkie zeker sneller van gaat kloppen. Het leuke aan deze shop? Het is een platform voor beginnende ontwerpers dus het aanbod wisselt regelmatig. Oh, en er zit een gezellig café!

  Wisselende collectie vol moois

  Op een druilerige zondagmiddag ontdekte ik aan het einde van mijn shoppingtripje KEET. Een geschenk uit de hemel want wat een leuke zaak is dit. KEET valt op door alle eilandjes in de winkel waar je het aanbod vindt van jonge, beginnende ontwerpers die niet over een eigen verkooppunt beschikken. Bij KEET komen ze allemaal samen. En dat is fijn én zeer verleidelijk.

  Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam

  Café, workshops en events

  Naast heel veel woonaccessoires en een café waar je dampende bakkies koffie, huisgemaakte taartjes en lekkere sandwiches bestelt, vind je bij KEET ook regelmatig workshops en events. Het eerst volgende event dat op de planning staat is je eigen portret op een ansichtkaart laten tekenen (12 december) én een X-mas Shopping Night (18 december) waar je je eigen kerstpakket kunt samenstellen.

  KEET vind je in Oppert 2a in Rotterdam. Zie je daar!

  Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Eén reactie op “Woonwinkelen @ KEET in Rotterdam”

  1. Marloes schreef:

   Wat een leuke winkel! Die ga ik zeker even onthouden!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu