Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen bij Tas+ka in Den Haag - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  12 juli, 2016

  Woonwinkelen bij Tas+ka in Den Haag

  Hoewel Den Haag ons doet denken aan de Tweede Kamer enerzijds en ‘Oh, oh Cherso’ anderzijds, gingen Myrna en Ruth maar eens op zoek naar de interieurkant van Den Haag. Na wat onderzoek vonden ze ook hier de pareltjes van Den Haag. Vandaag de conceptstore Tas-ka voor een mooie collectie stoffen.

  Tegenover Bar en Zo waar we afgelopen week over schreven, vind je winkel Tas-ka. Ontwerpburo Tas-ka is opgericht door twee studenten die samen afstudeerde op textieldruk. In hun winkel met atelier ontwerpen zij hun eigen collectie stoffen en van die stoffen maken zij hun producten. O zo fijn. 

  Tas-ka is een merk dat niet alleen in Nederland te vinden is. Ook in andere landen, waaronder Australië,  kennen ze het merk. Nu is Tas-ka vooral gericht op de winkel in Den Haag en runnen ze hun bedrijf met veel enthousiasme. Wat ook nog leuk is om te vermelden: ze werken ook in opdracht, dus als jij een uniek geboortekaartje wil hebben bijvoorbeeld dan is dit zeker een leuk adresje om te checken.

  tasca-interiorjunkie

  Waar vind je het?!

  Tas-ka vind je in de Prins Hendrikstraat 98 + 104 in Den Haag.

  tasca-interiorjunkie

  tasca-interiorjunkie

  tasca-interiorjunkie

  tasca-interiorjunkie \tasca-interiorjunkie \tasca-interiorjunkie

  Beeld:

  Myrna

  Ontdek meer hotspots in Den Haag.

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu