Woonvondst: speels dressoir

Nu ik druk bezig ben met mijn eigen huis ben ik weer volop bezig met woonshoppen. Voor in mijn kantoor ben ik op zoek naar een mooi dressoir voor al mijn administratie. In dit exemplaar past helaas niet alles, maar misstaat ook zeker niet op mijn thuiswerkplek. Dit kan ‘m maar zomaar eens worden.

Gelukkig is mijn industriële lockerkast ook meeverhuisd zodat ik gelukkig nog een extra kast heb op mijn werkplek. Dit dressoir vind ik extra leuk door de mix aan stijlen. Hij is gemaakt van MDF, komt in een grijze kleur en heeft lades van eikenfineer. Hij meet trouwens 80x160x45 cm en heeft twee deuren en drie lades. Vind je de kleur niet zo mooi, dan geef je ‘m toch een likje verf? De ronde pootjes maken dit dressoir extra speels. Fijn ook: hij is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Zet dit dressoir, net als ik, op je thuiswerkplek, maar als televisiekast doet ‘ie het ook erg goed. Of zet dit dressoir neer op je slaapkamer voor extra opbergruimte. Ja hoor, ik kan hier wel wat mee…

Nog meer verleidelijke woonvondsten:

Reageer ook