Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp!

Woontrend uitgelicht: pastel in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-03-2023

  Woontrend uitgelicht: pastel in huis

  Onlangs kon je lezen over de zwart-wit woontrend die dit najaar bij Karwei centraal staat én hoe je deze trend het beste kunt stylen in je eigen huis. Dit keer vertel ik je alles over een andere, hele fijne trend, namelijk de Pastellen woontrend. Ook hiervoor ging ik helemaal los in mijn eigen zithoek.

  Dat deze shoot me op het lijf geschreven was, is wel duidelijk. De Pastellen woontrend past natuurlijk perfect bij mijn babyroze bloesemboom plus bijbehorende zachtblauwe pot en mijn kelim in verschillende blauwtinten. Combineer ik deze elementen in mijn huidige zithoek vooral met sprekende kleuren als donkerpaars, knalroze, gitzwart en donkergroen, voor deze shoot maakte ik mijn zithoek een stuk zoeter.
  Woontrend uitgelicht: pastel in huis
  Woontrend uitgelicht: pastel in huis
   

  Mix met warme materialen

  Pastel in huis is een heerlijke trend voor het najaar en is zoals je wel ziet in mijn zithoek, ideaal te combineren met wollige materialen als gebreide kussens, kussentjes van fluweel en zachte schapenvachtjes (nog altijd een must voor in winterse interieurs, nu dat houtkacheltje nog!). Ik vind vooral de mix met roomwit (hier verwerkt in een wollige poefje, mijn porseleinen olifant die ik bij de kringloop scoorde en het konijntje welke ik vorig jaar in New York op de kop tikte) prachtig, maar ook met kopertinten is de Pastellen woontrends ideaal te combineren als je een glimmertje wilt in je huis. Ik vind vooral de salontafel van koper met een houten blad om te smullen, net als het geometrische tafeltje en de koperen flesvaas.
  Woontrend uitgelicht: pastel in huis
   
  Voor deze shoot koos ik eens niet voor mijn kelim (maar Karwei heeft wel een soortgelijke in de collectie) maar voor een azuurblauwe waarvan ik hoopte dat die eigenlijk in mijn zithoek mocht blijven (want perfect matchend bij mijn bank. Zucht..). Grijs gebruikte ik ook als accentkleur (want dat maakt de trend iets minder zoet) verwerkt in de kussens en de betonnen huisjes met koperen dakjes op de schouw (van echt beton, ze zijn best zwaar namelijk, links ervan staan houten huisjes).

  Budgetproof woonshoppen!

  Meer weten over mijn samenwerking met Karwei check dan de woontrendvideo die ik eerder maakte of de zwart-wit wonen post van twee weken terug.
  Woontrend uitgelicht: pastel in huis
  Woontrend uitgelicht: pastel in huis
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Karwei.
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu