Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woontrend: je huis stylen als een boutique hotel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  2 oktober, 2016

  Woontrend: je huis stylen als een boutique hotel

  Hoera! Dit najaar staan er bij Karwei weer heel veel woontrends centraal. Een van deze woontrends was afgelopen week op de vt wonen & design beurs te zien. Boutique Hotel is een woontrend om van te smullen. Want wie wil zich thuis niet wanen in een luxe hotel?!

  Om jullie net zo enthousiast te maken voor deze woontrend als ik filmde ik afgelopen week in de stand van Karwei waar deze woontrend volop aanwezig is. Bekijk onderstaande video voor meer. Zelf ga ik binnenkort met deze trend aan de slag in mijn eigen huis dus houd mijn blog in de gaten de komende tijd.

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe Interior Junkie proof video’s.
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Karwei.


   

  Eén reactie op “Woontrend: je huis stylen als een boutique hotel”

  1. Betty Goorts schreef:

   Ja, ik zag interior junkie daar aan het werk. Op de stand van Karwei. Ik vertelde vluchtig over mijn mobile woonwinkel.
   Ik kreeg een spontane reactie terug. Vandaar mijn bericht. Ik ben fan, succes met alles, ga zo door.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu