Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonshoppen in pop-up store Boutique Hotel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-09-2023

  2 november, 2016

  Woonshoppen in pop-up store Boutique Hotel

  Ook zo’n fan van fluweel gemixt met donkere tinten, details van goud en marmer én exotische snuisterijen?! Een van de woontrends die dit najaar centraal staat bij Karwei is Boutique Hotel (mijn video al gezien?). Goed nieuws want in Amsterdam is er een pop-up store geopend waar je deze trend volop shopt!

  Boutique Hotel mixt intense kleuren (okergoud! Nachtblauw! Emeraldgroen!) met luxe materialen als velours, marmer én messing. Een trend naar mijn hart; zelf ben ik er volop mee bezig in mijn eigen huis (daar snel meer over).
  De pop-up winkel van Karwei opende vorige week de deuren middenin de Kalverstraat. Uiteraard was ik er aanwezig voor mijn nieuwste video. En ik moest me inhouden; wat een leuke items kun je hier shoppen. Fijn ook: je kunt direct in de winkel de collectie online shoppen. Scheelt je weer sjouwen door het drukke Amsterdam (die fluwelen poef past denk ik niet in je shopper…). Oh ja, én je kunt er ook koffie drinken. Wat een fijne stek!

  Waar vind je het?

  De pop-up winkel van Karwei is nog tot 4 december open in de Kalverstraat 110. Shop ze!
  Karwei heeft trouwens nog veel meer fijne woontrends. Daar vertel ik je snel meer over…
  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe Interior Junkie proof video’s.
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Karwei.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu