Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonkamer inspiratie: je eigen tipi in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 08-06-2023

  6 augustus, 2018

  Woonkamer inspiratie: je eigen tipi in huis

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer ging ik binnenkijken in het stulpje van interieurstylist Savannah. Het eerste wat ik hier spotte was een tipi die haar vriend zelf maakte. Woonkamer inspiratie nodig? Bij deze…

  Ik smul van tipi’s. Zowel om in te glampen (hoe gaaf zou dat zijn?) of als chillhoekje voor mijn kat (ik zoek nog naar een leuk exemplaar, tips meer dan welkom). Maar de tipi voor in de kinderkamer kennen we natuurlijk ook. Zo spotte ik er eentje tijdens mijn hometour bij interieurstylist &Suus. Om te smullen.

  Natuurlijk misstaat zo’n tipi ook zeker niet voor in je woonkamer. Want naast dat je kindje er gezellig in kan spelen, is zo’n tipi natuurlijk interieurproof. Kijk maar naar deze van Savannah. En wat een feest; ze vertelde me dat haar vriend deze zelf maakte met vier bezemstelen en een stuk stof. Hij bond er van boven een stuk touw omheen, zelf kocht Savannah bij Loods 5 de veertjes en ze stylede het af met een rond kleedje van Bloomingville. En klaar is het. Je eigen tipi. Geweldige woonkamer inspiratie, toch?

  Woonkamer inspiratie: je eigen tipi in huis Woonkamer inspiratie: je eigen tipi in huis Woonkamer inspiratie: je eigen tipi in huis

  Nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Savannah?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Savannah met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. In deze video vertelt Savannah meer over hoe haar vriend de tipi maakte. Wil je nog meer van Savannah zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het girly chic huis van Nina uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu