Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wooninspiratie opdoen @ Interior Junkie TV - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-10-2023

  Wooninspiratie opdoen @ Interior Junkie TV

  Na maanden van voorbereidingen kan ik dan eindelijk zeggen dat vandaag het Interior Junkie YouTube kanaal live is. Yeah! Vanaf nu vind je om de twee weken een nieuwe video. Denk maar aan binnenkijkers, stylingstips, mijn favoriete hotspots én interviews met andere woonmensen…

  Samen met camera lady Whitney (die zelf ook een heel fijn YouTube kanaal heeft) maak ik de komende tijd heel veel video’s vol met wooninspiratie. Natuurlijk begin ik de eerste video met een kijkje in mijn eigen huis waar ik jullie alle kamers in huis laat zien. Ik zou dan ook zeggen: kijk even heerlijk ongegeneerd binnen. Oh ja, vergeet je vooral niet te abonneren op het Interior Junkie YouTube kanaal. Vind ik leuk!

  Bij deze de eerste video:

  6 reacties op “Wooninspiratie opdoen @ Interior Junkie TV”

  1. Sarah schreef:

   Waar komen die leuke kleurrijke kussentjes op de bank vandaan?
   Super leuke video!

   • interiorjunkie schreef:

    Hey Sarah

    Die komen uit Bali. Leuk zijn ze he? Ze komen oorspronkelijk uit Argentinie.
    Die paarse en grijze zijn van HAY.

    Grtjs,
    Elisah

  2. Joyce schreef:

   Jeeeeeej! Heel leuk!

  3. Linda schreef:

   Ik vroeg me af wat voor een boom het is, met de zomerse bloemetjes! Super leuk!

  4. Anne schreef:

   Leuk Elisa! Laten we snel afspreken, want ben weer in het land. x

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu