Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wooninspiratie: geen klassieke details in huis? Zo creëer je het - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  5 februari, 2018

  Wooninspiratie: geen klassieke details in huis? Zo creëer je het

  Het klassieke stulpje van Doortje uit Amsterdam zit vol wooninspiratie. Zo pronken er onder andere authentieke plafondornamenten en een metershoog plafond. En in de slaapkamer spot ik op de muur boven het bed een hele mooie lambrisering. Of hij net zo authentiek is? Het is moeilijk gissen.

  Het lijkt nét echt, maar dat is het toch zeker niet. Welnee, deze lambrisering is net een paar maandjes oud, verklapte Doortje mij toen ik ernaar vroeg. Ik moest even twee keer kijken (en zelfs toen kon ik het niet zien).

  Normaliter kun je deze lambrisering gewoon bij de bouwmarkt kopen (zo kun je ook rozetten en ornamenten voor op je plafond hier halen en zodoende je huis die klassieke touch geven), maar Doortje blijkt een ware Marktplaats pro te zijn: veel spullen en ideeën uit haar huis heeft ze hier vandaan. En fijn ook: het is ook budgetproof want ze kocht deze lambrisering goedkoper dan bij de bouwmarkt. Ze bevestigde er twee op de muur boven haar bed en omdat haar stulpje al een klassieke uitstraling heeft, past het ook perfect Alsof het er al eeuwenlang in zit. Tja, fake it till you make it, toch? Thanks voor de wooninspiratie, Doortje!

  Wooninspiratie: geen klassieke details in huis? Zo creëer je het Wooninspiratie: geen klassieke details in huis? Zo creëer je het Wooninspiratie: geen klassieke details in huis? Zo creëer je het

  Meer wooninspiratie zien uit het huis van Doortje?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog drie andere woontips uit het huis van Doortje met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Doortje zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk ook deze wooninspiratie uit de vorige binnenkijker:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu