Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  1 september, 2019

  Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een budgetproof bank, multifunctionele poef in een fluwelen jasje én een leren loveseat…

  Budgetproof bank

  Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef

  Het mooie van deze budgetproof bank is dat hij eruit ziet als een design bank, maar gelukkig wel met een fijn prijsje komt. Zijn zachtgrijze tint steekt mooi af met de gitzwarte stalen poten. Matcht deze budgetproof bank met een vloerkleed in een neutrale tint zoals hier op de foto, maar nog mooier vind ik ‘m met een kleurrijk vloerkleed (zoals die ronde van mij!).

  Multifunctionele poef

  Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef

  Woon je klein, dan zijn meubelstukken met een dubbele functie ideaal. Kijk maar eens naar deze poef. Gebruik ‘m om op te zitten of als bijzettafeltje met een messing dienblad erop. Als dat nog niet genoeg is, kun je ‘m ook nog eens gebruiken als opberger. Ideaal voor je magazines of plaids. Hij komt in een fluwelen jasje en heeft een diepblauwe kleur. Voor de liefhebber is ‘ie er ook in het zachtroze en groen.

  Strakke plantenbak

  Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef

  Ik blijf deze plantenbak leuk vinden; ik spotte ‘m al regelmatig tijdens het schieten van hometours. Je kunt er natuurlijk planten in doen, maar gebruiken om andere spullen in te stallen, kan ook. Op je werkplek bijvoorbeeld of naast de bank met wat boeken erin. Dit exemplaar kost wel wat, maar omdat het een B-keuze is, komt ie met een zacht prijsje.

  Tropisch saladebestek

  Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef

  Ik heb een zwak voor mooi bestek. En elke keer als ik weer wat zie, denk ik: moet ik hebben. Maar toch koop ik het niet, waardoor ik al jaren doe met een saaie bestekset. Dit saladebestek vind ik om te smullen door de rode zeepaardjes. Begint weer even flink te kriebelen hier…

  Leren loveseat

  Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef

  Een loveseat vind ik alleen al leuk door de naam; door het formaat kun je er net met z’n tweetjes op, waardoor je heerlijk dicht tegen elkaar aan zit. O zo romantisch. Deze loveseat is van cognacleer, heeft open naden, een zwart stalen frame én is qua vorm lekker chubby. Heel mooi met een Marokkaans vloerkleed zoals een beni mguild.

  Hip campinglichtje

  Woonfavorieten: budgetproof bank + multifunctionele poef

  Om nog even in de romantische sferen te blijven. Hoe fijn is het om nog even te genieten van een zwoele zomeravond (hopelijk blijft het mooie weer nog even aan, ben flink aan het duimen!) op je balkon of tuin. Kaarsjes erbij maken het natuurlijk helemaal romantisch, maar zo’n campinglicht met mooi, warm witlicht misstaat ook zeker niet. Deze komt in een kek jasje met zachtgroen accent. Maak je zeker de blits mee op de camping ook.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu