Wonen zonder kleur

Kleur in je interieur, ik houd er ontzettend van. Maar moet je nu perse kleur in je interieur hebben? Welnee, je kunt prima wonen zonder kleurZwart, wit, grijs zijn de basistinten voor wonen zonder kleur. Saaie boel? Echt niet!

Je kunt met deze basistinten nog steeds een prachtig, knus huis creëren. Ik laat je graag zien hoe je dit doet.

 

Voeg warmte toe

Als je voor een zwart-wit interieur gaat, kan het al snel een kille uitstraling krijgen. Door bruine en koperen accenten toe te voegen, creëer je direct warmte in huis. Maar ook planten kunnen een mooie toevoeging zijn aan een woning zonder kleur.

 

Oog voor de details

In een woning zonder kleur is een oog voor detail essentieel. Door bijvoorbeeld in een zwarte keuken marmer, koper of goud toe te voegen, geef je jouw keuken een classy uitstraling (zoals in de keuken van Interior Junkie Elisah).  Hoe aantrekkelijk een leren bank in een zwart-wit interieur ook is, ga eens voor een stoffen bank. Door de zachte stof oogt je woonkamer meteen een stuk knusser.

 

Vloerkleden kunnen ook wonderen doen in een zwart-wit huis. Neem een hoogpolig vloerkleed of ga voor een grafisch printje.

Een bericht gedeeld door Nina (@happy_habitat) op

 

Meer wonen zonder kleur?

Ben jij groot fan van deze zwart-witte interieurs? Dat snap ik volkomen. Daarom deel ik graag nog wat extra inspiratie foto’s voor een woning zonder kleur.

Een bericht gedeeld door Hus og Hjem (@hus10a) op

 

Heb jij een woning zonder kleur? Deel het met mij op Facebook.

Beeld header: Wallsauce

Reageer ook