Win servies van Iittala

Ben jij, net als ik, altijd in de weer met een gezellige eettafel en vind je het leuk om verschillende soorten servies met elkaar te mixen i.p.v te kiezen voor een complete set? Ik testte de Style Swiper van Iittala uit en maakte mijn eettafel veel leuker. Fijn ook: ik geef een set weg!

Toen De Grote Liefde en ik ons droomhuis kochten, werd het tijd voor een volwassener servies. Mijn o zo geliefde Blond Amsterdam servies werd met liefde door mijn vriend weggedaan (hij heeft er altijd een hekel aan gedacht). Het werd tijd voor een mooi, tijdloos servies. Eentje die goed genoeg was voor al mijn etentjes thuis.

Sinds een paar jaar spaar ik servies van Iittala en mondjesmaat raakt mijn keukenkastje steeds voller. Wist je dat ik verliefd werd op dit merk tijdens een designtripje naar Helsinki toen de Finse hoofdstad in 2012 werd verkozen tot World Design Capital. De hele week at ik van Iittala’s borden, dronk ik uit de glazen en kreeg ik rendier stoofpotjes geserveerd uit de robuuste braadpannen van Iittala. Hoogtepunt was een diner op 80 meter diep in een mijn iets buiten Helsinki. Elke keer als ik mijn servies er weer bij pak, denk ik weer terug aan een hele bijzondere avond.  Sindsdien ben ik verknocht aan dit merk. Sterker nog: ik aas al sinds mijn kinderjaren op de Birds by Toikka vogel van mijn moeder.

Mix & match je servies met iittala

Mix & match je servies met iittala

Helemaal blij was ik dan ook dat ik voor Iittala deze inspirerende post mag maken om jullie net zo enthousiast te maken als ik. Met de Iittala Style Swiper kun je namelijk gemakkelijk in drie stappen checken of je bestaande servies goed matcht met servies van Iittala. Upload een bord uit je eigen servies en krijg direct een aantal combinaties van Iittala. Best handig én leuk om te doen want er komen soms best verrassende combinaties uit. Altijd leuk om even uit je comfortzone te stappen, toch?

Zo combineerde ik mijn robuuste lichtblauwe Piet Hein Eek voor FairTrade borden en HEMA wijnglazen met Iittala’s zwarte Sarjaton kommen, zwarte Kastehelmi onderborden en groene Teema borden. Dat matcht namelijk supermooi met mijn grijze tafel en mijn vetplantjesverzameling..

Mix & match je servies met iittala

Mix & match je servies met iittala

Scoor gratis bestek

Goed om te weten: als je Iittala servies koopt t.w.v. €300 dan krijg je de 16-delige Citterio 98 bestekcassette t.w.v. € 206 cadeau (budgetproof!). Je kunt kiezen uit deze serviezen: Sarjaton, Teema, Taika, Tanssi, Origo en Kastehelmi schalen en borden. Deze actie is geldig van 22 mei t/m 28 juni, zolang de voorraad strekt.

Win bovenstaande set!
Maar… je kunt natuurlijk ook meteen even meedoen met mijn winactie: de set op de foto’s, bestaande uit 1 zwarte Sarjaton kom, 1 zwarte Kastehelmi onderbord en 1 groene Teema bord, kun je namelijk winnen. Hoera! Wat je moet doen, is een foto uploaden van je oude servies op Instagram met #iittalacombineren en mijn account erin taggen: @interiorjunkiecom. En wie weet tafel je binnenkort met mijn setje. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mix & match je servies met iittala

Mix & match je servies met iittala
Mix & match je servies met iittala

* Dit is een inspirerende samenwerking met Iittala.

2 reacties

C -

tot wanneer loopt deze actie??:)

Nienke -

Wat een super leuke winactie! Ik wil binnenkort op mezelf gaan wonen en wat is er nu leuker om dat met zo een leuk en trendy servies te beginnen. Heb ook een foto geplaatst. Hopelijk heb ik het goed gedaan. :)

Reageer ook