Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Werkplek pimpen + torenkamertje voor mezelf | vlog #58 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  30 mei, 2018

  Werkplek pimpen + torenkamertje voor mezelf | vlog #58

  Wat een feest: ik mocht overnachten in een écht torenkamertje, fotografeerde de STUNNING keuken van tv-kok Danny Jansen en ontdekte een geweldige vintage shop in het zuiden van het land. Mijn werkplek was ook toe aan een make-over én ik had een zeer winderige shoot in mijn tuin…

  Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Meer video’s

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu