Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Wereldreis maken? Deze wereldkaarten mogen er zijn! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  3 januari, 2017

  Wereldreis maken? Deze wereldkaarten mogen er zijn!

  Met een fris, nieuw jaar in het vooruitzicht staan er bij jou vast ook wel een paar mooie reizen op je wensenlijstje. Misschien is het wel kameel rijden in Marokko of de jungle bezoeken in Ecuador. Een wereldkaart aan de muur maakt je reisdromen een stuk zichtbaarder. Extra leuk zijn deze DIY wereldkaarten voor thuis.

  Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de eerste de beste canvas te nemen van de Zweedse woonwinkelgigant, maar met deze tips heb je de meest originele wereldkaart aan de muur.

  Maak gebruik van een patroon 

  Ben je heel toevallig net verhuisd naar een huis (of beter nog: een loft!) met een bakstenen muur? Dan is dit de ideale manier om die stenen muur een tof effect te geven. Het maken van een patroon is een priegelwerkje, maar het resultaat is fantastisch…

  Maak gebruik van een prikbord

  Met een prikbord maak je je wereldkaart heel persoonlijk. Zo kun je bijvoorbeeld van elke plek waar je bent geweest een herinnering of foto hangen. Het is weliswaar een klusje om zo’n wereldkaart zelf in elkaar te zetten, maar gelukkig verkopen ze deze ook.

  Maak met spijkers en touw een wereldkaart

  Deze wereldkaart is niet alleen heel leuk om te maken, maar heeft ook een spannend 3D-effect. 

  Maak een wereldkaart van ijzer

  Het kost wat moeite om deze wereldkaart in elkaar te lassen of solderen, maar misschien kan een handig vriendje hierbij helpen. Met deze wereldkaart heb je een minimalistisch kunstwerk aan de muur hangen.

  Hieronder vind je nog veel meer inspiratie. Van kurk en krijtverf tot aan een wereldkaart als lamp. Vooral deze laatste vind ik leuk!

  veerle

  Veerle heeft van jongs af aan een passie voor interieur. Volgens haar is een kamer niet compleet zonder een echte DIY. Zo slaapt ze op een bed van fruitkistjes en staan haar boeken op oude skateboards, bijna alles in haar studentenkamer in Utrecht heeft ze zelf onder handen genomen. Als arme studente Journalistiek is ze altijd op zoek naar de mooiste pareltjes voor het interieur, zónder prijskaartje… Ze droomt van het inrichten van haar eigen Beach house, waar natuurlijk de surfplanken in de woonkamer niet mogen ontbreken! Volg Veerle op Instagram.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu