Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Weekendinspiratie: veel moois voor in de keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  19-05-2022

  19 mei, 2018

  Weekendinspiratie: veel moois voor in de keuken

  De keuken wordt gezien als een van de favoriete plekken in een huis. Het is namelijk een plek waar je vaak met familie of vrienden bij elkaar komt om te eten en te kletsen. Omdat we hier veel tijd spenderen ging ik op zoek naar inspiratie voor in de keuken, zodat je deze plek nog gezelliger kan maken.

  Spelen met verlichting

  De juiste verlichting in de keuken is misschien wel het allerbelangrijkste voor een gezellige sfeer in de keuken. Ideaal is dan ook een dimmer voor de lamp boven je eettafel; die kun je namelijk zo fel of zacht laten branden als je wilt. Of doe eens gek: kies voor een lamp met een geinige touch, zoals eentje in de vorm van een keukenrasp.
  keuken-2
  keuken-3
  keuken-4

  Spelen met accessoires

  Accessoires zijn misschien wel net zo belangrijk als de juiste verlichting in je keuken. Accessoires zorgen er namelijk voor dat je keuken net wat meer sfeer krijgt. Denk maar aan heel veel brood- en/of kaasplanken (zoals we eerder zagen in de binnenkijker bij Maartje in Amsterdam), een verzameling aan kookboeken op je keukenplank en natuurlijk de nodige kruidenplantjes voor in de vensterbank. Of ga voor een toffe keukenwekker, bijzondere prints of een vintage radio in de keuken. Kan je tijdens het koken af en toe even swingen.
  keuken-5
  keuken-6
  keuken-7
  keuken-8

  Stop servies vooral niet in de kast

  Het juiste servies is ook erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat het eten mooi gepresenteerd wordt, maar het zorgt ook voor een gezellige sfeer aan tafel. Nu hoef je echt niet naar een designwinkel te gaan om mooi servies te scoren. Een vintagewinkel heeft ook vaak een boel moois: sprokkel verschillende soorten borden, glazen en kopjes bij elkaar. Ook zeer budgetproof. Of… kijk je oma lief aan! Natuurlijk licht je de mooiste items in de keuken uit op je aanrecht of je keukenplankje. Zonde om het weg te stoppen.
  keuken-9
  keuken-10
  Beeld gevonden via:
  1. DelightFULL. 2 t/m 4. Cacio&pepe. 5. DelightFULL. 6. norsu interiors. 7. designbotschaft GmbH. 8. Negdis. 9-10. The Contemporary Home.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu