Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekend inspiratie: smullen van deze balkon inspiratie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-06-2023

  7 april, 2018

  Weekend inspiratie: smullen van deze balkon inspiratie

  Voor mij kan het niet snel genoeg weer zomer zijn. Helaas moet je in Nederland toch nog even geduld hebben voordat je weer naar buiten kan verkassen. Om de tijd daarom te doden, ging ik op zoek naar de mooiste kiekjes vol zomerse balkon inspiratie.

  Ja, ik ben er misschien wat vroeg bij om nu al weer foto’s te verzamelen voor balkon inspiratie, maar nu de zomertijd officieel is ingegaan en de lente al een tijdje bezig is, betrap ik mezelf er regelmatig op dat als ik een zonnestraaltje zie, ik gelijk in m’n espadrilles stap en met een gin tonic in mijn hand én citroen op de rand buiten ga zitten alsof het 30 graden is. Want naast een interior junkie ben ik ook een vitamine-D junkie. Afijn, genoeg gepraat. Hieronder gewoon alvast 10x balkon inspiratie!

  Monochrome Outdoor Rug Reversible

  INDOOR - OUTDOOR RATTAN HANGING CHAIRS (teardrop)

  Salcombe Wooden Indoor Lanterns _ Secret Garden Collection 2018

   

  Ferm Living Plant Box Small Dark Grey
  Capri Navy & Malibu Navy

   

  Bamboo Lantern

  Triangle Candleholder Hanging Decoration

  Drink Stirrer 'When life gives you Lemons'

  Beeld gevonden via:

  1. Outdoor Interiors Australia. 2. AUDENZA. 3. Home Lust. 4. Lights4fun. 5. Cloudberry Living.  6. Outdoor Interiors Australia. 7. April and the Bear. 8. April and the Bear. 9. Annabel James.

  lisaemma

  Lisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu