Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Weekend inspiratie: eten in stijl doe je zo - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-11-2022

  26 mei, 2018

  Weekend inspiratie: eten in stijl doe je zo

  Ok, als we met z’n allen heel eerlijk zijn, is het leukste van dineren het naar binnen schuiven van lekkere hapjes. Vooral als je alleen bent: dan kan het ongegeneerd op de bank. Als je bezoek krijgt, is het wel leuk om wat aandacht te besteden aan het versieren van je eettafel. Daarom: weekend inspiratie voor eten in stijl.

  Crea bea met accessoires

  Het is erg belangrijk om als een interior junkie na te denken over waar je eten in serveert. Een mooi schaaltje of een mooi bord zorgt er namelijk voor dat eten er nog aantrekkelijker uitziet. Je hoeft niet perse naar een servieswinkel te gaan om iets moois te vinden. Wees creatief en gebruik bijvoorbeeld een lege olijfolie fles van de supermarkt als karaf, bindt met keukentouw je bestek vast aan je servet en gebruik een takje uit de tuin als decoratie. Of gebruik een lege pot om boter in te doen. Niet teveel poespas? Sharing dinner op grote robuuste planken doet ‘t altijd goed.

  eteninstijl-3eteninstijl-3

  eteninstijl-4

  Watertanden vooraf

  Naast een mooi gedekte tafel, is het natuurlijk ook een must dat de hapjes er mooi uit zien. Ben je niet heel creatief aangelegd of heb je geen zin om urenlang te staan bakken in de keuken? Haal dan een bak donuts bij de supermarkt , doe er glazuur op en wat sprinkles en klaar ben je. Alsof je ook echt urenlang hebt staan bakken. Niemand die het merkt. En ook: zeer instagramwaardig. Kun je meteen je gasten je eigen hashtag doorgeven.

  eteninstijl-5

  eteninstijl-6

  eteninstijl-7

  eteninstijl-8

  Weekend inspiratie: iets te vieren?

  Ben je binnenkort jarig, zit er een babyshower aan te komen of is er een andere reden voor een feest? Zorg ook voor leuke decoratie die gelijk de aandacht trekt. Zo wordt eten in stijl een eitje, toch? Benieuwd wat jullie deze week van de weekend inspiratie vinden.

  eteninstijl-9

  eteninstijl-10

  Beeld gevonden via:

  1 t/m 4. Creative Tops. 5 t/m 10.  Ginger Ray.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu