Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wat wordt hip in 2018? Een tipje van de sluier: bruin! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  Wat wordt hip in 2018? Een tipje van de sluier: bruin!

  Het leuke is dat modetrends vaak worden opgepikt door de interieurbranche. Hoeveel fluwelen kledingitems heb jij de afgelopen tijd zien hangen in de winkel? En hoeveel fluwelen banken en fauteuils zie je nu voorbij komen? Grappig toch? Maar wat worden de trends voor 2018?

  Ken je dat gevoel dat je vol goede moed gaat shoppen maar dat je al vrij snel tot de conclusie komt dat je de nieuwste mode niet helemaal begrijpt? Of dat je een leuk zomerjurkje ziet hangen maar het meisje van twaalf naast je hetzelfde jurkje uit het rek pakt.  Tja, tikkeltje confronterend, maar wel de realiteit.

  De trend voor 2018? Volgens Lidewei Edelkoort (dé goeroe op het gebied van trends) gaan we afscheid nemen van zwart (en dat terwijl we net zo verliefd worden op gitzwarte keukens). Bruin komt hiervoor in de plaats, zo mooi als woonkamer inspiratie. Ook wit gaat weer een belangrijke rol spelen in het kleurenpallet. Hou je van kleur, dan is er geen nood. Felle kleuren worden vooral als accenten gebruikt in een wit interieur. Hier alvast een vooruitblik hoe dat eruit komt te zien.

  tanja

  Het begon ooit met een koffiehutje totdat Tanja in de gaten kreeg dat het haar alleen om de inrichting van het hutje ging. Koffieschenken was bijzaak. Zo is Twist Styling ontstaan. Tanja woont in Utrecht en haalt haar wooninspiratie uit het dagelijkse leven. In haar blogs neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist. Haar ideale interieur heeft warme donkere kleuren, een stoere uitstraling, veel natuurlijke materialen en beschikt over prachtige unieke vondsten uit kringloopwinkeltjes en rommelmarkten. Maak hierbij kennis met onze nieuwe Interior Junkie proof stagiaire: Tanja. Volg haar op Instagram en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu