Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Voor alle brides to be: het Engaged boek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  14 februari, 2017

  Voor alle brides to be: het Engaged boek

  Goed nieuws voor alle brides to be want Engaged, de Pinterest proof trouwbeurs waar je hart sneller van gaat kloppen, komt met een boek – wat zeg ik: bijbel! – vol trouwinspiratie. En laat dat nou goed uitkomen nu ik zelf volop bezig ben met mijn Toscaanse bruiloft. Ook komt Engaged deze maand naar Rotterdam…

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik pas vorige maand bezig ben met het zoeken naar inspiratie voor mijn eigen Toscaanse bruiloft (ik heb zelfs nog niet eens de rubriek ‘wedding’ aangemaakt op mijn blog, foei). De locatie hadden we afgelopen augustus al geboekt (toen waren we al vrij laat, de vlog al gezien die ik in Toscane maakte?!) en vervolgens lagen alle trouwplannen (door de verhuizing en de verbouwing) op een laag pitje. Totdat het ineens 1 januari 2017 was en het zweet mij uitbrak: wij gaan dit jaar trouwen en ik heb nog niet eens een jurk!!

  engaged-citylove-2

  Voor alle brides to be: het Engaged boek!

  engaged-citylove-6

  Blinkende schoenen & spaghetti bolognaise

  De jurk is inmiddels binnen (pfew), net als dé jurk voor het welkomsdiner de dag voor de bruiloft (die kocht ik een maand nadat vriendlief op zijn knieën ging en hangt al meer dan een jaar in de kledinghoes in de kast), de outfit voor het etentje op de laatste dag van onze bruiloft (in totaal gaan we vier dagen feesten met vrienden en familie) én de blinkende schoenen. Ook zijn we druk bezig met het laten ontwerpen van onze uitnodigingen door een geweldige illustratrice. Tot dit punt hebben we dus alles geregeld, alleen over de styling van de bruiloft zijn we het nog niet eens; vriendlief wil ‘minimalistisch’ en zeker geen toeters en bellen. Ik hoef dan perse geen toeters en bellen, maar ik wil wél een coole styling inclusief de nodige bloemen, eucalyptustakken en gezellige chillhoekjes op de locatie. Waar we het wél over eens zijn? Lampions in de eeuwenoude boom achter de villa waar we gaan trouwen én spaghetti bolognaise op het menu…

  Voor alle brides to be: het Engaged boek!

  Het nieuwe trouwen

  Het boek ‘Het nieuwe trouwen’ van Judith en Vivian komt dan ook als geroepen. Het staat vol met inspirerende foto’s en helpen jou en je verloofde op weg door de juiste vragen te stellen en te helpen bij het vinden van deze antwoorden. Zo vind je o.a in het boek een snelcursus Pinterest voor het maken van moodboards, het bepalen van de gastenlijst, de locatie, de dagindeling, het decor en – voor mij dus – trouwen in het buitenland. Als je naar het laatste hoofdstuk bladert, zie je vijf bruiloften die Judith en Vivian bedachten voor ons lezers; van City Love, East Meets West, Secret Garden, Summer Fest en Pastel Pink. Inspiratie ten top. Mocht je al getrouwd zijn, dan wil je na het lezen van dit boek zeker opnieuw trouwen.

  ‘Het nieuwe trouwen’ is nu te koop via de site van Engaged. Happy wedding! Engaged organiseert in het weekend van 25 en 26 februari weer een nieuwe editie in Rotterdam. Jij kunt hier met korting heen. Meer weten? Check dan deze post over trouwbeurs Engaged welke tevens vol zit met kiekjes die ik vorig jaar maakte.

  Voor alle brides to be: het Engaged boek! Voor alle brides to be: het Engaged boek! Voor alle brides to be: het Engaged boek!

  Beeld via Engaged

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu