Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #97 | Filmen voor mijn insta interieur cursus - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-06-2023

  8 mei, 2020

  Vlog #97 | Filmen voor mijn insta interieur cursus

  Het klussen gaat lekker door! De keuken krijgt een mini make-over en neem ik onder meer onder handen door een nieuw kek kleurtje. Whitney kwam mijn coffee corner make-over filmen, én filmde de eerste IGTV voor mijn insta interieur cursus. De kaartverkoop start maandag!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu