Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Vlog #92 | Sierlijsten, shoots + bloopers - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  20-01-2022

  21 februari, 2020

  Vlog #92 | Sierlijsten, shoots + bloopers

  In deze vlog zie je de backstagebeelden van mijn DIY waarbij sierlijsten aanbreng in de slaapkamer. Ook shoot ik thuis met Jesje, film ik samen met Whitney de nieuwste hometour bij Marie in Amsterdam, hebben Oliver en ik weer een shoot samen en lachen we heel wat af bij de keukenkijker bij Isabelle…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

   

   

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu