Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #21 Mijn eigen WALL OF FAME maken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  9 maart, 2017

  VLOG #21 Mijn eigen WALL OF FAME maken

  In mijn nieuwste vlog o.a alles over mijn inspiratieboard vol coole knipsels van bladen waar ik ooit in heb gestaan (trots!), sprak ik over het ondernemerschap tijdens een event van Bijenkorf, kreeg ik thuis kleuradvies, werd ik gefilmd voor Viva, hopte ik met mams naar dé leukste trouwbeurs en werd mijn designvloerkleed geleverd…


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu