Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

VLOG # 14 Naar Milaan voor geheim project + klussen in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  6 november, 2016

  VLOG # 14 Naar Milaan voor geheim project + klussen in huis

  Het waren weer bomvolle weken achter de schermen bij Interior Junkie waar ik weer van alles heb gedaan. Zo ging ik binnenkijken bij woonbloggers Mardou en Anne, reisde af naar Milaan voor een geheim project (daar snel meer over!) en nam ik een weekje ‘vrij’ om te klussen in mijn nieuwe droomhuis…


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu