Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #10 - Afscheid nemen van mijn huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  31 augustus, 2016

  VLOG #10 – Afscheid nemen van mijn huis

  De laatste maanden waren zo hectisch dat mijn vlogs een beetje achterlopen. Maar eindelijk staat de nieuwste live waarin ik o.a afscheid neem van mijn fijne huisje in Amsterdam, daar waar Interior Junkie is ontstaan, woonevents bezoek en Myrna help met haar eerste fotoshoot vol met heerlijke geurende bloemen…

  Ook zo’n interior junkie?! Abonneer je dan op het Interior Junkie You Tube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video’s vol met wooninspiratie.

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu