Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

VIDEO: mijn kitscherige kerstboom uitgelicht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 27-11-2022

  VIDEO: mijn kitscherige kerstboom uitgelicht

  Dat ik elk jaar over mijn kitscherige kerstboom schrijf, weten jullie natuurlijk allemaal. En dit jaar staat dé kerstboom in mijn nieuwe droomhuis in Haarlem. Was hij nog een beetje te groot voor in mijn Amsterdamse stulpje, in mijn nieuwe huis past hij perfect. Daar moest dus even een video van gemaakt worden…

  Dat mijn kerstboom elk jaar voller wordt, is wel duidelijk. En nog steeds geldt één belangrijke regel; géén kerstballen, alleen kitscherige kerstfiguurtjes. Na de feestdagen sla ik mijn slag in menig winkel en mijn mams is dan ook niet te stoppen; zij gaat ook altijd voor mij op pad. Dit jaar pronken er weer nieuwe kerstfiguurtjes in de kerstboom. Zoals je ziet, is de boom nog lang niet vol genoeg, dus na de feestdagen ga ik weer helemaal los.
  Er pronkt van alles in mijn kerstboom; van taartjes, macarons, hamburgers en hotdogs tot aan een ananas, flamingo, de Big Ben, een skilift en een kauwgomballenautomaat. In deze video laat ik het allemaal zien. Hoop dat je er flink de kerstkriebels van krijgt. Alvast een vrolijk kerstfeest!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu