Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VIDEO: mijn droomhuis na de verbouwing! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  VIDEO: mijn droomhuis na de verbouwing!

  Na een wekenlange verbouwing die flink uitliep, kan ik jullie dan eindelijk het voorlopige eindresultaat laten zien (ik zeg voorlopig want  ja, het einde is nog niet in zicht). Toch begint mijn droomhuis meer thuis te worden nu de benedenverdieping een flinke touch up kreeg en ik onder meer een grote woonkeuken creëerde…

  Zoals jullie weten, konden jullie het afgelopen half jaar mijn huizen- en hypotheekjacht volgen, vertelde ik meer over ondernemen en een huis kopen, keken we binnen in inspirerende huizen en gaf ik jullie een eerste sneak peek van mijn nieuwe droomhuis. Dit is de laatste video die ik maakte in samenwerking met Rabobank. Ik vond het superleuk om jullie mee te nemen tijdens mijn huizenjacht. En nu de laatste video online is, kan ik terugkijken op een geweldig huizenavontuur!

  Meer weten over de Hypotheek binnen een week check dan de site van Rabobank. Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe Interior Junkie proof video’s.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Rabobank.

  2 reacties op “VIDEO: mijn droomhuis na de verbouwing!”

  1. Bianca schreef:

   Hoi Elisah,
   Ik heb al je posts af gezocht naar de kleur van het grijs wat op de muur zit van de woonkamer. Heb het helaas niet kunne vinden… Kun je het me vertellen?
   Super bedankt!!!
   Groetjes Bianca

  2. Bianca schreef:

   Gevonden op je instagram Cornforth white! Haha, geef ik antwoord op m’n eigen vraag, typisch…

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu